martes, 12 de mayo de 2009

3 questions força interesant


1-Que vols ser de major y per que? m'agradaria ser mecanic de motos , perque em pareix interesant y divertit , si fora bo m'agradaria treballar per algun equip de motoGP .


2- tres coses que et portaries a una illa deserta i perque : menjar per poder sobreviure , beguda per lo mateix y un refugi per poder estar hay durant la nit .


3- escriu una historia de al menys 150 paraules que continga les seguents paraules: cactus anima i biblioteca :

un dia era per la vesprada aleshores va arribar tard a l'escola va entrar i va anar corregens a la biblioteca pero a ell li havien dit que els que arribaven tard a clase sels amportava la bruixa dels llibres aleshores es va asustar molt i es va tranquilitzar llegint un llibre pero va agarrar un llibre i quan el va obrir les lletres es varen esborrar es va espantar , no sabia lo que fer i quan menys se ho esperava van tocar a la porta el xiquet horroritzat es va amagar darrere de un cactus . Derrepent el cactus es va menejar i va ascomençar a parlar li va explicar com eixir sense que la bruixa se n'adonara aleshores va escapar va tornar a clase i quan va arribar a casa li ho va contar a s'ha mare pero no li va creure , al xiquet li donava igual osiga que ... FI



1 comentario: